Hra na smrt /

Ocitáme se v roce 2037 ve Stockholmu, jenž je hlavím městem Protektorátu Švédsko v rámci Unie přátelství. Zde se připravuje tajný test, který má rozhodnout, kdo ze sedmi lidí bude vybrán na volné místo v tajných službách. Vše se má odehrát na malém ostrůvku Isola, nedaleko pobřeží. Anne Francisová,...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Avdic, Åsa, 1974- (Autor)
Další autoři: Johnová, Lucie (Překladatel)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Knižní klub, 2018
Vydání:Vydání první
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Ocitáme se v roce 2037 ve Stockholmu, jenž je hlavím městem Protektorátu Švédsko v rámci Unie přátelství. Zde se připravuje tajný test, který má rozhodnout, kdo ze sedmi lidí bude vybrán na volné místo v tajných službách. Vše se má odehrát na malém ostrůvku Isola, nedaleko pobřeží. Anne Francisová, velmi spolehlivá vládní pracovnice, dostane nečekaný úkol: předstírat svou smrt a poté tajně sledovat, jak se ostatní členové experimentu dokáží v těchto náročných podmínkách, psychickém vypětí a naprosté izolaci od okolního světa vyrovnat s pocitem, že mají mezi sebou vraha? Příběh má však nečekaný zvrat a Anna si musí připustit, že ani ona o probíhající zkoušce zdaleka neví všechno.
Prozaický debut švédské autorky, odehrávající se v blízké budoucnosti, ve kterém rozehrává napínavý příběh, plný napětí a nečekaných zvratů.
Popis jednotky:Přeloženo ze švédštiny
Fyzický popis:292 stran ; 21 cm
ISBN:9788024260747