Smrtící sliby /

Amaryllis Coltraineová přišla do New Yorku z Atlanty, ale jako policistka sloužila už příliš dlouho, aby nevěděla, jak se v džungli velkoměsta ubránit. A přesto přišla o život. Někdo ji zabil její vlastní zbraní pár kroků od domova. Eva se se svou typickou tvrdohlavostí a vytrvalostí zakousne do pří...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Série:Eva Dallasová, část 28
Main Author: Robb, J. D., 1950- (Author)
Other Authors: Dušek, Zdík, 1976- (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: V Praze : Metafora, 2016
Edition:Vydání první
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Description
Summary:Amaryllis Coltraineová přišla do New Yorku z Atlanty, ale jako policistka sloužila už příliš dlouho, aby nevěděla, jak se v džungli velkoměsta ubránit. A přesto přišla o život. Někdo ji zabil její vlastní zbraní pár kroků od domova. Eva se se svou typickou tvrdohlavostí a vytrvalostí zakousne do případu. Pravda musí být odhalována po vrstvách, pěkně jedna po druhé. Vyptává se parťáků a informátorů zavražděné kolegyně, jejích sousedů, zkrátka každého, kdo by mohl do věci vnést jasno. Evin manžel, miliardář Roarke, jehož majetky se neomezují jen na naši planetu, se mezitím pustí do pátrání v Atlantě. Oba je čeká překvapení. Zdá se, že vražda má cosi společného s Amaryllisinou bolestnou, temnou minulostí... Nakladatelská anotace. Kráceno.
Další záhadný případ poručíka newyorské policie Evy Dallasové, které tentokrát řeší podivné okolnosti vraždy její kolegyně.
Item Description:Přeloženo z angličtiny
Physical Description:355 stran ; 21 cm
ISBN:9788073594794