Uprostřed kruhu - Dahl, Arne, 1963- (MOBA, 2025)
Detektivní román od oblíbeného autora severských krimi thrillerů. Komisařka Eva Nymanová vyšetřuje několik zabití, která spojuje téma ekologie. Možná jde o řádění ekoteroristů, ale jisté stopy vedou i k bývalému kolegovi Nymanové...