Vánoční přání - Schaler, Karen (Baronet, 2023)
Vánoční romance pro ženy. Libby plánuje strávit Vánoce o samotě, tajuplná vánoční pohlednice jí však pomůže najít rodinu, o níž dosud nic netušila, a lásku, kterou nečekala...