Kouzlo kávových zrnek : pouť za různorodostí kávové kultury a světovými recepty - Kingston, Lani (Práh, 2023)
Fotografická publikace představuje pestrost kávové kultury, historii kávových zrn a příběhy a recepty z celého světa.