Itálie autem - Dainotto, Cristina (Lingea, 2023)
Kniha provází méně frekventovanými, ale přesto zajímavými autotrasami v Itálii. Nechybí podrobné mapy, praktické info, rady, tipy pro turistiku i milovníky umění.