Nechoď pryč! : jak překonat separační úzkost psa a získat zpět svobodu - Naismith, Julie (Plot, 2023)
Certifikovaná trenérka psů napsala knihu jako majitelka psa se separační úzkostí pro jiné majitele psů se stejným problémem. Na základě vlastních zkušeností si totiž uvědomuje, že k překonání separační úzkosti zdaleka nestačí jen tréninkový plán.