O smutné noční můře - Gecková, Iva (Pikola (Euromedia), 2024)
Eliška a Lukáš se s rodiči právě přistěhovali do velkého, starého domu. Není to ovšem ledajaké ubytování - podle všeho v tomto domě straší! Podaří se sourozencům odhalit tajemství uplakaného strašidla? A dokáží zároveň zjistit, kdo jim krade oblíbené palačinky s marmeládou?