Královské paměti Jiřího z Poděbrad : historický román - Prokop, Josef Bernard (Fortuna Libri, 2024)
Královské paměti Jiřího z Poděbrad jsou historickým románem, který se opírá o historická data i události, ale zároveň se pohybuje na poli fikce.