Ženy zločinu - Bechynková, Lucie (CPress, 2023)
Dramatické životní osudy žen z českých zemí i zahraničí, které se dopustily vražd a jiných zločinů, za něž byly v mnoha případech odsouzeny k trestu smrti. Součástí práce jsou rozhovory s policistkami, psycholožkami nebo pracovnicemi českých věznic.