Ty chladné oči - Wilková, Scarlett, 1969- (Motto, 2023)
Co jsou lidé ochotni udělat pro své bezpečí a svou rodinu? V románu autorka zpracovává málo reflektované téma nedávné minulosti - téma donucené kolaborace s nacistickým režimem během 2. světové války.