Poplach ve stájích : království poníků - Parachini-Deny, Juliette, 1969- (Fragment, 2016)
V pony klubu bude pořádné horko! Všichni dospělí odjeli, a tak mají Mia, Sára a Benjamin pony klub jen pro sebe. Přižene se však pořádná bouřka, vypadne elektřina a všude zhasne světlo. Když černočernou tmu rozsvítí podivná záře a ozve se podezřelé praskání, děti tuší, že něco není v pořádku.