Dobrodružství Ferdy Mravence - Sekora, Ondřej, 1899-1967 (Albatros, 2010)
Obrázkové příběhy s Ferdou Mravencem. Kniha obsahuje tyto příběhy: Ferda Mravenec, Ferda Mravenec a syn, Ferda Mravenec v cizích službách, Ferda se vrací do mraveniště, Ferda bude vojákem, Ferda a Jeminánek, Nové příběhy Ferdy Mravence a Ferda Mravenec, hrdina do každé doby.