Špionova dcera - Brookes, Adam, 1963- (Thrill, 2019)
Pearl Tchaová je Američanka čínského původu se smrtelně nebezpečným tajemstvím. Její jedinou nadějí, jak uniknout neblahému osudu, se stanou dva britští špioni: Trish Pattersonová, potupně odstavená nadřízenými na vedlejší kolej, a Philip Mangan, odhalený a zdiskreditovaný agent, který pomalu, ale jistě sklouzává na scestí. Nalézt pravdu o Pearl Tchaové bude tou nedůležitější a nejnebezpečnější misí, jakou v životě podniknou.