Světluška Glorie : kouzelné pohádky na dobrou noc - Weber, Susanne, 1977- (CPress, 2018)
Příběhy z hmyzí říše o dobrodružstvích Světlušky Glorie a dalších obyvatelích lesa "Vesmír". Pro děti kolem šesti let.