Výpravy do divočiny : dobrodružství mladého přírodovědce - Attenborough, David, 1926- (Argo, 2022)
Přírodovědec a dokumentarista vzpomíná na své expedice v mládí, kdy cestoval po světě a hledal vzácná, těžko polapitelná zvířata pro londýnskou zoologickou zahradu a zároveň se snažil cestu (místní kulturu, zážitky, biodervizitu) zachytit pro BBC.