Nenech to být - Coben, Harlan, 1962- (Knižní klub, 2018)
Napínavý čtivý detektivní thriller populárního amerického bestsellerového autora, ve kterém se sympatický detektiv Nap ponoří do řešení patnáct let starého nevyřešeného případu.