Neplechaté pohádky - Štíplová, Ljuba, 1930-2009 (Knižní klub, 2006)
V dalším svazku edice pro začínající čtenáře na děti čekají čtyři rozpustilé pohádky Ljuby Štíplové, které se vysmívají některým špatným vlastnostem.