Toulky Píseckem - Šindelář, Vladimír, 1959- (Víkend, 2020)
Kniha představuje méně známé památky a místa Písecka. Kapitoly se zaměřují na historické i kulturní souvislosti či události spojené s danými místy a pamětihodnostmi, ale dávají prostor také turisitickým zajímavostem, příběhům nebo pověstem.