Všudybyl Avery. - Olivieri, Jacopo, 1966- (Bambook, 2020)
Chlapec Avery se umí mrknutím oka přenést do jiné země a jiného historického období. Tentokrát se ocitne ve starověkém Římě, seznámí s jeho založením, s císaři, bohy, s armádou, gladiátorskými zápasy...