Potom : praktická příručka pro přežití - Šmikmátor, Ferdinand, 1954- (CPress, 2020)
Praktické rady a info, jak přežít "dočasně" ve chvíli, kdy nastane blackout, ekonomický kolaps, udeří neznámý virus, katastrofalní sucho nebo vypukne válka. Rady, jak efektivně pracovat s přírodními podmínkami a zdroji i jaké věci mít vždy u sebe.