Reverendova žena - Webbová, Katherine (Ikar, 2013)
Spisovatelku Leah, která zrovna trpí nedostatkem inspirace, požádá její bývalý přítel, aby mu pomohla identifikovat tělo vojáka z 1. světové války, u něhož se našly dva dopisy, adresované Hester Cannigové a odkazující k dávné tragédii. Leah, zaujata příběhem, začíná pomalu rozkrývat dávný příběh osudové lásky, která člověka může dohnat až k šílenství, a hrůzné vraždy.