Na konci října - Wright, Lawrence, 1947- (Prostor, 2020)
Prorocký thriller od nositele Pulitzerovy ceny varuje před arogancí moci a křehkostí našeho světa. Smrtelný virus se rychle šíří po celé planetě a biologická válka je na spadnutí. Boj s pandemií se mění na boj o záchranu celé civilizace.