O kráse - Smith, Zadie, 1975- (BB/art, 2006)
Na pozadí tragikomického příběhu dvou rodin je zobrazen současný mnohonárodnostní svět, pod jehož zdánlivou liberálností vřou a narůstají zásadní kulturní rozdíly.