Poslední pád Mistra Materny : kapitán Exner opět na scéně! - Erben, Václav, 1930-2003 (Původní česká detektivka, 2013)
Herec Boris Materna se často - v televizi i na prknech divadelního jeviště - stával obětí zločinu. Tentokrát však bohužel nešlo o divadelní či televizní roli. Mistr Materna byl zavražděn...