Černý démant : Bruno, chef de police - Walker, Martin, 1947- (Dokořán, 2014)
Svérazný policista Bruno vyšetřeje smrt svého přítele, který zapletl jako agent francouzské tajné služby do války ve Vietnamu. Rozuzlení je zcela nečekané...