Poplach v Tabulkově - Matysová, Veronika, 1976- (Knižní klub, 2016)
Tato neobvyklá kniha s dobrodružným příběhem přivede děti do říše droboučkých postaviček, které působí magicky, a přece jsou zcela skutečné - do říše chemických prvků.