Všichni jsme hleděli vzhůru - Wallach, Tommy, 1982- (CooBoo, 2016)
Než se objevil ten asteroid, nechali jsme se škatulkovat: sportovec, vyvrhel, flákač, snaživec. Pak jsme se podívali vzhůru a všechno se změnilo. Říkají, že tu bude za dva měsíce. Takže máme dva měsíce na to, abychom vylezli ze svých škatulek, stali se někým lepším než doteď, něčím, co vydrží i po samotném konci. Dva měsíce na skutečný život.