Předveďte mrtvé - Mantel, Hilary, 1952- (Argo, 2013)
V románu zkoumá autorka jednu z nejtajemnějších a nejděsivějších epizod anglických dějin: zkázu Anny Boleynové. Její nový román je odvážným obrazem tudorovské Anglie, který vrhá nové světlo i na moderní svět. Pokračování knihy Wolf hall.