Kaspický déšť - Nahai, Gina B. (Ikar, 2008)
Teherán, sedmdesátá léta dvacátého století. Na šestnáctiletou Bahar se cestou do školy snesla sprška třešňových květů a to znamená, že ji čeká veliké štěstí. A opravdu - právě v tom okamžiku si jí totiž všiml mladík z bohaté vážené rodiny a rozhodl se, že se s ní ožení.