Popel ve větru - Woodiwiss, Kathleen E. (Knižní klub, 1998)
Dramatická zápletka, romantická láska a výstižně vykreslené vztahy mezi lidmi po skončení války Severu proti Jihu tvoří hlavní osu tohoto barvitého vyprávění.