Bez srdce - Cain, Chelsea, 1972- (Beta, 2013)
Portlandský detektiv Archie Sheridan pronásleduje několik let krásnou sériovou vražedkyni Gretchen Lowellovou, až se nakonec z lovce promění v kořist. Gretchen ho deset dní krutě mučí, pak ho však nechá odejít a vydá se do rukou policie. Detektiv ale ani potom nenachází klid, hrůzný zážitek ho poznamenal fyzicky i psychicky.