Minuta na rozloučenou - Körnerová, Hana Marie, 1954- (Moba, 2011)
Román o znuděné Marianně, která se rozhodne doprovázet otce na přírodovědné expedici do argentinského pralesa. Místo romantiky ji však čeká tvrdá fyzická i psychická zkouška, která změní její postoj k životu i přátelství ...