Muž s podivnou minulostí - Follett, Ken, 1949- (Knižní klub, 2014)
V roce 1914 probíhají v Londýně jednání mezi Anglií a Ruskem, která by v případném válečném konfliktu zaručovala oběma stranám pomoc. Nikdo netuší, že do Británie míří ruský anarchista, jehož úkolem je zabít jednoho z účastníků těchto jednání.