Poslední paní Parrishová - Constantine, Liv (Domino, 2018)
Mladá žena Amber je výsostně nespokojena se svým tuctovým životem. A o to více, jestliže musí denně sledovat kohosi, komu život nadělil více než štědře a komu Amber nesmírně závidí. Luxusní existence nádherné plavovlasé bohyně Daphne Parrishové je pro ni červeným dráždidlem. Amber se však nehodlá jen kysele utápět v zášti. Má totiž velký plán. Plán, jak získat to, po čem bytostně touží. Život vážené paní Parrishové. Zapomíná však na to, že je třeba být obezřetný co se přání týká, neboť některá se opravdu mohou vyplnit.