Zítřek nedoženeš - Bagshawe, Tilly, 1973- (Klokan (Alpress), 2019)
Tracy Whitneyové se spolu s Jeffem podařilo vydělat na chamtivých boháčích celé jmění, ale k úplnému štěstí jí přece jen něco chybí. Jak měsíce ubíhají a Tracy se nedaří s milovaným mužem otěhotnět, začne se jí stýskat po adrenalinu dřívějších časů. Jednoho dne zmizí beze stopy. Tracy kdysi donutila zaplatit za hříchy ty, kteří zničili její rodinu, teď však někdo usiluje o odplatu...