Válka Růží. - Iggulden, Conn, 1971- (Plus, 2019)
Válka mezi Lancastery a Yorky pokračuje! Třetí díl výpravné ságy o nejkrvavějším konfliktu anglické historie. Zima roku 1461. Vévoda Richard z Yorku je mrtvý a jeho hlava zdobí městské brány. Král Jindřich VI. je stále vězněn, ale jeho žena, královna Markéta, uhání na jih spolu s vítězným vojskem, aby jej osvobodila. Zdá se, že po Yorkově smrti jí nestojí nic v cestě - až na Richardova syna, Eduarda z Yorku. Ten se prohlásí jediným právoplatným králem Anglie a vše směřuje k bitvě u Towtonu, nejkrvavějšímu střetnutí, které se kdy na britské půdě odehrálo.