Neodolatelná svůdnice - Laurens, Stephanie, 1953- (HarperCollins Polska sp. z o.o., 2019)
Setkání kapitána Caleba Frobishera a guvernantky Catherine coby zajatců uprostřed africké buše je jen začátek jejich osudové lásky. Píše se rok 1824 a Katherine přijíždí do Freetownu jako guvernantka. Ale záhy je unesena do zajateckého tábora, kde je zároveň vězněno několik dalších Angličanů kvůli černému obchodu s diamanty. Tyto zajatce se vydává vysvobodit kapitán Caleb Frobisher se svou družinou, ale mise je náročná a velmi nebezpečná a je potřeba navázat se zajatci kontakt. Caleb se začne tajně setkávat s Katherine. A není to jen plán na záchranu, co je spojuje. Podaří se Calebovi s pomoci Katherine osvobodit zajatecký tábor? A dojde jejich osudová láska skutečnému naplnění?