Přitažlivost : cyklus Ďáblovo prokletí (2) - Laurens, Stephanie, 1953- (Baronet, 2018)
Sebastianův mladší bratr Michael nemusí shánět nevěstu, protože on titul nezdědí, a tak se může jen bavit ve společnosti a jezdit na hony. Ale i zábava ho časem znudí, a když se dozví o bratrově snaze odhalit spiknutí proti královně a Anglii, rozhodne se mu pomáhat. Michael se snaží vystopovat posly, kteří zásilku střelného prachu převezli z Irska do Londýna. Ukáže se, že jedinou informaci mu může poskytnou líbezná slečna Cleome Hendonová, která navzdory svému mládí pevnou rukou řídí rodinnou přepravní firmu. Ani práce a zodpovědnost vůči firmě však v Cleo neudusí touhu po dobrodružství. Když se na ni Michael obrátí se svými dotazy, rázem ji zaujme. Cleo z Michaela vypáčí skutečný účel jeho mise a přemluví ho, aby ji k pátrání přibral jako rovnocenného společníka. Michael nejdřív není z Cleo nadšený, ale rychle se přesvědčí, že právě díky ní se dostává k užitečným informacím. Čím blíž se však dvojice samozvaných detektivů dostává k odhalení spiklenců, tím víc obětí odhalují a tím větší nebezpečí hrozí i jim samotným. Michael se nejenom smiřuje s dívčinou pomocí, ale naopak se snaží Cleo neztratit z očí, aby ji ochránil. Oba mladí lidé teď bojují proti zlu nejen kvůli bezpečí královny a budoucnosti své země, ale i pro svou rodící se lásku a společnou cestu životem