Bruno, chef de police : víno, sýry, lanýže a jedna vražda - Walker, Martin, 1947- (Dokořán, 2011)
Detektivní román ze slunného francouzského venkova. Laskavé a inteligentní vyprávění je příjemným protipólem drsných severských detektivek