Prázdné místo - Rowling, J. K., 1965- (Plus, 2013)
Když Barry Fairbrother ve svých čtyřiceti letech náhle zemře, městečko Pagford je v šoku. Pagford je na první pohled ztělesněním anglické idyly, s dlážděným náměstíčkem a prastarým opatstvím, ale za hezkými fasádami domů probíhá válka. Bohatí válčí s chudými, mladí se svými rodiči, manželky s manžely, učitelé s žáky... Pagford zkrátka není takový, jak vypadá. A prázdné místo, které zbylo v městské radě po Barrym Fairbrotherovi, zaviní největší válku ze všech