Anička a její kamarádky - Peroutková, Ivana, 1960- (Albatros, 2010)
Aniččini rodiče odjeli na rok pracovat do Afriky, a tak Anička bydlí u babičky. Těší se, ale zároveň má obavy jaká bude nová třída a jestli si najde kamarády