Vyrovnat si účty - Cole, Martina, 1958- (Domino, 2017)
Sharon Conwayová a Lenny Scott se měli rádi už jako teenageři. Když oznámili, že se chtějí vzít, všichni je od toho zrazovali. Sharon neznepokojovaly Lennyho obchody, které podle všeho dalece přesahovaly to, co ještě lze považovat za zákonné. Pro ni bylo důležité, že Lenny umí dobře zabezpečit rodinu. Ona sama se starala o domácnost a dva syny. Pak se ale jednou Lenny nevrátil domů. Nebylo to poprvé - ale bylo to naposledy. Kdosi ho totiž zavraždil a brutalita toho činu šokovala dokonce i otrlé policisty