Kostýmek Jackie Kennedyové - Kelby, Nicole Mary (Grada Publishing, 2014)
Mladá švadlena Kate se podílí na šití růžového kostýmu pro Jackii Kennedyovou. Touží být být jako první dáma a žít její život. To vše až do okamžiku, kdy Jackie v růžovém kostýmku usedá v Dallasu do auta. Píše se rok 1963. Po těchto tragických událostech Kate pochopí, že štěstí může mít úplně odlišnou podobu