Nádherný advent : dekorativní a tvořivé nápady pro předvánoční čas (Ikar, 2016)
Advent v nás podněcuje kreativitu jako snad žádné jiné roční období a stále kratší dny nás přímo zvou k tomu, abychom své obydlí naplnili vánoční náladou. Tato kniha nabízí spoustu nápadů plných fantazie, které se dají rychle a snadno realizovat