Pomsta = z cyklu Sesterstvo (3) - Michaels, Fern, 1933- (Baronetka, 2016)
Příběh pomsty sedmi odhodlaných, rozhořčených žen, které vinou lidské krutosti a lhostejnosti utrpěly bolestnou ztrátu. Všechny se odmítly smířit s nespravedlivostí, s bezmocí práva, a vytvořily Sesterstvo, jež se důmyslně a nesmiřitelně mstí těm, na něž zákony nestačí