Náhlá vzplanutí - Roberts, Nora, 1950- (HarperCollins Polska sp. z o.o., 2016)
Společné vydání dvou milostných románů. Vance nebyl jen šikovný řemeslník, který se dal přemluvit, aby Shane pomohl s rekonstrukcí domu. Ve skutečnosti byl šéfem stavební společnosti, jenž si přijel na venkov hojit rány po nevydařeném manželství... Hrdinka druhého románu Jilliana je sice městská dívka, ale už jako dítě, kdy jezdívala na dědův ranč, se rozhodla, že z města odejde a bude pokračovat v jeho práci. Po dědečkově smrti nakonec zůstala na vedení ranče úplně sama..