Pitevna ztracených snů - Dubanský, Vladimír, 1934- (Vlastním nákladem autora, 2010)
Na základě desítek skutečných příběhů sexuálních delikventů a vrahů vypráví o jejich zločinech, které ve svých důsledcích vedly k rozvoji dokonalejších kriminalistických metod, pomocí nichž byli nakonec usvědčeni.