Stíny horkého léta - Parry, Bronwyn, 1962- (Klokan, 2013)
Jo pracuje jako strážkyně národního parku a v australské divočině se cítí jako v ráji, dokud neobjeví tělo mrtvého muže. Vyšetřování se ujme Nick, který dokáže tak dobře operovat v utajení, že ani jeho kolegové netuší, na čí straně stojí. Zpočátku jednoduchý případ se začíná komplikovat, zato Nickova priorita je čím dál jasnější - ochránit Jo.