Temné kouty - Flynn, Gillian, 1971- (Knižní klub, 2015)
Libby Dayové bylo sedm, když se její matka a dvě sestry staly oběťmi "satanistické vraždy" v kansaském městečku Kinnakee. Libby přežila - a u soudu se proslavila svědectvím, že je zabil její patnáctiletý bratr Ben. O pětadvacet let později ji vyhledají členové neoficiálního spolku zaměřeného na notoricky známé zločiny. Doufají, že objeví důkazy svědčící o Benově nevině. Libby zase doufá, že na své tragické minulosti něco vydělá